Dioder.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fraktinformasjon

Betaling, forsendelse og retur

Ved bestilling vil du motta en e-post med ordrebekreftelse, les denne!
Vi sender varene til deg, med PostNord eller Posten, under disse forutsetningene:

1. Betaling med Vipps, Klarna faktura eller VISA - Mastercard:
Vi sender varene med PostNord eller Posten som servicepakke eller brevpost (dersom det er mulig og du har valgt det, brevpost er ikke sporbar), straks Klarna har godkjent at du kan kjøpe varene på kreditt. Du har 14 dagers betalingsfrist til Klarna. Lar du være å hente pakken, belastes du med kr 295.-, som er våre utgifter i forbindelse med å sende deg denne pakken + å få den i retur.
Kommer en brevpost pakke i retur, vil du bli fakturert for porto tur/retur samt servicegebyr på 65.-

2. Oppkrav, privat eller bedrift:

a. Som privatperson, velger du "bedrift" ved utsjekk i kassen, la så være å fylle inn noe i firma feltet.

b. Som bedrift, velg bedrift ved utsjekk i kassen.

Vi sender varene via Posten, som sporbar pakke. Dette betinger at du bekrefter din ordre pr SMS til oss, send: ORDRE (nr) OK til 99116100. Eksempel: Ordre 40000 ok. Tlf nr du sender SMS fra, må være ditt eget, og det som er registrert på deg hos oss. Dette er fordi hentemeldingen vil komme på SMS til denne tlf.

Lar du være å hente pakken fra oss, belastes du med kr 295.-, som er våre utgifter i forbindelse med å sende deg denne pakken + å få den i retur. Varene blir sendt så fort som mulig, etter at SMS er mottatt, normalt 1-3 virkedager etter mottak.

3. Forskuddsbetaling. Velg bedrift ved utsjekk i kassen:
Vipps nummer 109618 eller bankoverføring.
Vi sender varene pr post til deg, etter at vi har registrert betaling fra deg på Vipps/MobilePay eller til vårt kontonr: 1286.42.68925, det kan ta inntil 7 dager, du får bekreftelse på e-post når vi mottar pengene, eller varene sendes. (Husk å påføre ordrenummer i merknadsfeltet). Varene sendes så fort det lar seg gjøre, og betaling er registrert hos oss. Har du ikke hørt noe fra oss innen 14 dager, ta kontakt, slik at vi kan sjekke betalingen manuelt. Du kan få varene tilsendt som BREV, dersom du velger denne løsningen. (Uten sporing/forsikring og på bedriften som bestiller sitt ansvar.)

4. Varer til bedrift, med faktura. Velg bedrift ved utsjekk i kassen:
Vi sender varer med faktura til bedrifter som har avtale om å kjøpe på kreditt.
Du kan ta kontakt med oss for å få en slik avtale, før du benytter denne muligheten i kassen.

Retur:
Varer som ikke er tatt i bruk, har du 14 dagers angrerett på, ta kontakt med oss for å få tilsendt angrefristskjema, eller last det ned DOC eller PDF. Frakt ved retur må du selv dekke (prisen på retur, er som regel lik den du har betalt for å sende varen til deg), dette gjelder selv om du ikke henter pakken vi har sendt deg i oppkrav. Vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav til oss, med mindre annet er avtalt på forhånd.

Ved godkjent retur, skal dette skjema fylles ut: Returskjema.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke